Çanakyayla Köyü İlkokulu
ÇANAKYAYLA KÖYÜ ÇANAKYAYLA KÖYÜ YOLU KÜME EVLERİ NO 122 ADİLCEVAZ / BİTLİS

VİZYON

Milli Eğitim Bakanlığımızın ve Bitlis İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün benimsediği vizyonunu paylaşarak, gelişimine katkıda öncülük etmek, ”bilgi gücünü kullanma çağının” gereksediği; ufuk, bilgi, beceri, değer, duygu ve davranışları en üst seviyeye çıkarmak ,İstanbul ve Türkiye’de çağdaş ülkelerdeki eğitim-öğretim standartlarını yakından takip ederek, onlarla yarışabilecek değişimleri hızla gerçekleştirmek,eğitim ve öğrenme süreçlerine yaratıcı katkılar sağlamak, paydaşlarına sunabileceği en iyi hizmeti sunarak,öğrenci ve yetişkinlerin “olabileceklerinin en iyisi olmalarında” model ve lider bir “Kurum”olmaktır.

MİSYON

1. Milli Eğitim Temel Kanunu ve diğer mevzuatı, ulusal ve evrensel hukuk ve etik ilkeleri, İnsan hakları ve Çocuk Hakları Sözleşmesini, tüm kurumlarda hakim kılmak. 2. Her seviyede ve farklılıkları olan çocukların eğitim ve öğretim ihtiyaçlarına cevap vermek. 3. Eğitim çevremizdeki bireylerin ve grupların eğitim ve öğretim ihtiyaçlarını sezinlemek, bunları programlamak ve karşılamak.

NORMAL

KALORİFERLİ